Topluluk evraklarını Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı sayfası formlar bölümünden edinebilirsiniz. Bu formlar ile ilgili prosedüre göre doldurduktan sonra inceletmek için sks@ikc.edu.tr ,adresine göndermeniz ve onay aldıktan sonra çıktıları alıp, imzalara sunulmalıdır.

Lütfen mail ortamında onay almadan topluluk evraklarınızı ilgili akademik biriminize/Sağlık Kültür SporDaire Başkanlığı’na sunmayınız!!!

ÖĞRENCİ   TOPLULUKLARI

Şube Müdürlüğümüz kültürel etkinlikleri düzenlerken, öğrencilerimizin ilgi alanlarını göz önünde bulundurmakta ve öğrenci toplulukları ile kordineli çalışmalar yürütmektedir. Yirmi iki  Topluluğumuz  aktif olup, kurulma aşamasında olan  Topluluklarımız  da mevcuttur . Şube Müdürlüğümüze bağlı  topluluklarımız içerisinde  fuarlara  katılan ve  sosyal sorumluluk projeleri yürütenler mevcuttur.

Öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilere birbirleri ile tanışma fırsatı, topluluk kurmaları veya mevcut topluluklarda görev almaları, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarını kazanmaları için imkanlar sağlanmaktadır.

Bu etkinlikler  Üniversitemiz bünyesinde bulunan salonlarda  veya  İzmir İlinin sayılı salonlarında gösterileri şeklinde yapılmaktadır.

Halk Oyunları Topluluğumuz folklora ilgi duyan  gençlerin katılımı ile  iki yöre  oyunları ile genel etkinliklere ve çevre üniversitelerin etkinliklerine  katılmaktadır. İleriki zamanlarda  repertuarını genişletecektir Topluluklarımız yıl  boyunca birçok  kültürel ve sanatsal etkinliklere de katılmıştır.

sks@ikc.edu.tr