AY TUTULMASI

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ'nin sanata verdiği değeri bu kez  ASUMAN DABAK SAHNE İZMİR  tiyatro ekibine sahnesini açarak gösterdi .  24.04.2018
tarinde saat 20:00 da düzenlenen etkinlik kapsamında  merkezi konferans salonunun kapılarını  açan üniversitemiz, dışarıdan katılımın da olduğu etkinliğe ilgi büyük oldu . Haldun TANER'in AY IŞIĞINDA ŞAMATA oyunundan uyarlanan AY TUTULMASI adlı tiyatro gösterisinin yönetmenliğini Asuman DABAK ve Serkan KUNTER  üstlenirken müzikte Türk Opera Sanatçısı Sinem BALIK yer aldı . Gösteri sonunda tiyatro ekibi başta Rektör Yardımcısı Sn. Prof.Dr. Adnan KAYA olmak üzere emeklerinden  dolayı SKS Daire Başkanlığına  teşekkürlerini sundu . Komedi türünde oynanan tiyatro gösterisi renkli karelere sahne oldu .