Üniversitemiz Tenis Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya ilinde düzenlenen tenis 2.Lig Grup Maçlarında büyük bir başarıya imza attı.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin yer aldığı tenis Erkek /kadın takımı grubunda Erciyes Üniversitesi, Nevşehir hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Dicle Üniversitesi yıldırım, Beyazıt Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bülent Ecevit Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Yalova üniversitesiyle mücadele etti.

Gurup maçlarında birinci Erkeklerde Kocaeli Üniversitesi ikinci İzmir Katip Çelebi, üçüncü ise Dicle Üniversitesi tenis takımı, Kadınlarda birinci Yalova üniversitesiyle ikinci Nevşehir hacı Bektaş Veli Üniversitesi üçüncü İzmir katip çelebi oldu.

SKS Daire Başkanlığımız, Spor Biriminden Özgür Kip’in Antrenörlüğünde ve Koordinatörlüğünde, erkeklerde 7 müsabakadan 6 galibiyet kadınlarda ise 6 müsabakadan 4 galibiyetle ayrılan Tenis takımlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.