İKÇÜ SINIRIN SIFIR NOKTASINDA

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzey batısında bulunan Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek üzere Hatay’a hareket eden İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ve personeli, güvenlik güçlerine moral ve motivasyon ziyaretini tamamlayarak İzmir’e döndü.

İlçe Jandarma Karakolu ve Cilvegözü Sınır Kapısı'nda görev yapan polis ve askerleri ziyaret eden İKÇÜ’lüler, güvenlik güçleriyle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İKÇÜ Genel Sekreter Yardımcısı Enes Uzun, "Zor şartlarda Suriye'de görev yapan güvenlik güçlerimize moral olması için bu ziyareti yaptık. Sözde değil özde destek için tüm güvenlik güçlerimizin yanındayız" dedi.

“İSTERLERSE AFRİN’E DE GİDERİZ”

Ziyaretle ilgili konuşan İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tokaç da, “İsterlerse Afrin’e de gideriz, kalbimiz Mehmetçikle birlikte atıyor.” dedi.

Grup, ilçe emniyet müdürlüğü tarafından kendilerine gösterilen yerde kurdukları çadırlarda geceledikten sonra İzmir'e hareket etti.