İKÇÜ BASKETBOL TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Basketbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Basketbol 2.Lig Grup Maçlarında büyük bir başarıya imza attı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde gerçekleşen Grup Maçlarında, 3 galibiyet bir mağlubiyet alarak başarılı maçlara imza atan İKÇÜ Basketbol Takımı, grup ikincisi olarak kupa kaldırdı. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Erkek Basketbol Takımının yer aldığı grupta, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Kocaeli Üniversitesi, Alanya Keykubat Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi mücadele etti. Grup maçlarında birinci Kocaeli Üniversitesi, ikinci İKÇÜ, üçüncü ise İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Basketbol Takımları oldu. SKS Daire Başkanlığı, Spor Biriminden Özgür Kip’in Koordinatörlüğünde, dört müsabakadan üç galibiyetle ayrılan İKÇÜ takımını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.