Biraz Kahve Biraz Psikoloji

Psikoloji topluluğunun bu yılki ilk etkinliği olan "Biraz Kahve Biraz Psikoloji" etkinliği 07.12.2017 tarihinde 60 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Topluluktaki bireylerin iletişimini arttırmayı amaçlayan etkinlikte tanışma oyunları oynanmış, bireylerin tanışması ve iletişime geçmesi sağlanmıştır.

Oyunların ardından bölüm hocalarından Yrd. Doç. Dr. Filiz Künüroğlu, Yrd. Doç. Dr. Emine Sevinç Tok ve Yrd. Doç. Dr. Zümrüt Gedik etkinliğe katılmıştır. Hocaların bölüm ve eğitimleri üzerine tecrübeleri ile ilgili soruların sorulduğu keyifli bir sohbet gerçekleştirilmiştir. Öğrenciler mezun olduktan sonra nasıl bir süreçle karşı karşıya kalacağına dair fikir elde etmiştir.

Öğrencilerin ve davetli hocaların etkin bir biçimde katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik amaçlarına ulaşarak başarılı bir şekilde sona ermiştir.