BALKAN GÜNÜ

Uluslararası Öğrenci Topluluğu olarak 5 Aralık 2017 günü Merkez Konferans Salonu'nda Balkan Günü adlı etkinliğimizi düzenledik. Etkinliğimize olan ilgi ve katılım yüksek seviyedeydi, Sayın Rektör Yardımcımız Turan Gökçe de dinleyicilerimiz arasındaydı. Etkinlik çerçevesinde 10'dan fazla ülkeni bulunduğu Balkan Coğrafyası tanıtıldı. Öncelikle bölgenin tarihi, kültürel yapısı, doğal güzellikleri, ilgi çekici yanları ve benzeri konular etkinliğimize katılan dinleyicilere anlatıldı. Bunun ardından Balkan Ülkeleri, alfabetik bir sıraya göre, Balkanlar'dan okulumuza öğrenci olarak gelen arkadaşlarımız tarafından tanıtıldı, haklarında bilgi verildi. Ayrıca Merkez Konferans Salonu önüne kurduğumuz stantta bölgeye ait farklı materyalleri etkinliğimize katılanlara sergiledik.