İZMİR’E HAYRAN KALDILAR

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yeni kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon programı kapsamında şehir gezisi düzenledi.

İzmir’in tarihi ve kültürel dokusu ile tanışmak isteyen öğrenciler geziye yoğun ilgi gösterdi.

İKÇÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nazım Çokişler ile SKS Daire Başkanlığı Satın Alma ve Mali İşler Birimi personeli Murat Keleş’in rehberliğinde şehir turuna katılan öğrencilerin ilk durağı  İnciralti Deniz Muzesi oldu. Öğrenciler sırasıyla Asansör , Agora, Kadifekale ve İzmir'deki hanların en büyüğü ve en görkemlisi olan Kızlarağası Hanını gezerek mekanların tarihi süreçteki yeri hakkında bilgi sahibi oldu.

Sosyal ve kültürel etkinliklere katılan yeni öğrenciler, İKÇÜ’nün sıcak aile ortamına katıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek yapılan şehir gezisinin kendilerine çok faydalı olduğunu belirttiler.