İKÇÜ’lü Tiyatroculardan ''Muhteşem Oyunculuk Performansı''

İKÇÜ’lü Tiyatroculardan muhteşem oyunculuk performansı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde sanatsal faaliyetlerini sürdüren Tiyatro Topluluğu, ikinci dönemde iki farklı oyunla İKÇÜ’lü sanatseverlerin karşısına çıktı.

Değişik fakülteler mensup tiyatro sevdalısı 25 gencin üye olduğu topluluğun sergilediği “Macbeth" ve “Guguk Kuşu” büyük beğeni kazandı.

Shakespeare'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve tiyatro tarihinin en önemli oyunlarından,  William Shakespeare'in en kısası olmasının yanında en önemli trajedilerinden biri olan güç düşkünlüğü ve arkadaşlara ihaneti konu alan Macbeth'in hikâyesi İKÇÜ’de hayat buldu.

Aynı ekip bir akıl hastanesi üzerinden yerleşik düzen ile birey çatışmasını anlatan "GUGUK KUŞU" adlı oyununu da İKÇÜ’lü sanatseverler için sergiledi.

Genç tiyatrocular “deli kimdir?” “delileri sistem mi yaratır?”, “kim deli ya da kim akıllı” sorularını etkili oyunculuk performanslarıyla sergiledi.