İKÇÜ’DE KADIN DUYARLILIĞI

HEM ŞARKILI HEM KARANFİLLİ KUTLAMA

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı çatısında faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Duyarlılık Topluluğu öğrencileri, kadın konusundaki duyarlılığını iki farklı etkinlikle gösterdi.

İKÇÜ’de çalışan kadın personel ile öğrencilere karanfil dağıtan topluluk üyeleri, Rektör Prof.Dr.Akhan’a da karanfil vererek eşinin kadınlar gününü kutladı.

"Her Platformda tam destek"

Üniversite olarak kadın konusundaki duyarlılıklarını her platformda ortaya koyduklarını ifade eden Prof.Dr. Akhan, öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik etti.

Topluluk ayrıca Dünya Kadınlar Gününe özel şarkıların yer aldığı bir konseri öğrencilerin beğenisine sundu.

Sermest'ten müzik ziyafeti

Koray Can Köçkar, Burak Arslan, Yusuf Tekin, Damla Özcan ve Batuhan Siper’den oluşan Grup Sermest, birbirinden güzel şarkıları ile Yeni Salonda sahne aldı.

İKÇÜ’lü öğrencilerden oluşan Grup Sermest’in verdiği konsere, gençler yoğun ilgi gösterdi.